Domain hoszting

Keress egy általad kedvelt nevet és ellenőrizd, hogy szabadon használhatod-e!

.HU 3.700 Ft /év | .COM és .EU 5.570 Ft/év

Rendszeres karbantartás

Minden weboldallal foglalkozni kell. Elengedhetetlenek az időszakos karbantartási beavatkozások, melyek alkalmával frissítésre kerülnek a weboldal biztonsági eszközei, amik a stabilitásért és az adatainkért felelnek. Ahogy a technológia fejlődik, úgy kell egyre több mindennek megfelelnie egy weboldalnak. A karbantartási eljárások ezt hivatottak szolgálni. És, egy friss tartalommal rendelkező weboldalt a google keresőrobotjai is magasabb pontszámmal látnak el, ezáltal az oldal kiemelkedőbb helyre soroldik a találati listában.

7/24

A support szolgáltatásunk minden nap elérhető és a kért módsoításokat 24 órán belül elvégezzük. Így a weboldal mindig naprakész marad és bármilyen friss információ elhelyezhető rajta.

Tárhely csomagjaink

Az alábbi csomagokat ajánljuk weboldalinkhoz.

Platina csomag

20 000Ftév

5GB tárhely + 2 adatbázis

  • 5 GB tárhely
  • 2 MySQL adatbázis
  • 5 email fiók
  • 7/24 órás support
  • 2 havonta biztonsági mentés

Miért szükséges a weboldal rendszeres karbantartása?


A honlap stabilitása és hibamentes működése miatt!

Nélkülözhetetlen, hogy weboldalunkat rendszeres frissítsük és átvizsgáljuk, hogy minél kevesebb támadási felületet hagyjunk az ellenséges kódokkal bombázó robotoknak.

Ezek terheléses támadással próbálják a weboldalt futtató szervereket leállítani azáltal, hogy rengeteg lekérdezést küldenek és lassítják az oldalt is.
A Google általi keresőoptimalizánális fontos szempont, hogy a weboldalunk tartalmát rendszeresem frissítsük, mivel ezáltal az oldal jobb besorolást kap. Ebben tudunk a megrendelő segítségére lenni. Rendszeresen végzünk az általunk készített weboldalakon tartalom frissítéseket és a weboldalak forráskódját is mindig aktualizáljuk az aktuálisan működö webböngészők miatt, hogy a honlapok stabilan és gyorsan működjenek.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolaot, hogy segíthessünk Neked is szárnyalni a digitális térben és pörgessük fel együtt a vállalkozásodat!