Hello.

Mi szenvedélyes webfejlesztők vagyunk!

A Visualtechnika csapata 2010 óta foglalkozik webes szolgáltatásokkal és webmarketinggel. Ügynökségünk célja, hogy professzionális megoldásokkal előre repítsük a vállalkozásokat a digitális térben.

A több, mint 100 elégedett partner a visszaigazolás a csapatunk releváns szakmai kompetenciájáról. A szakmánkban a tapasztalat az, ami kiemel minket a szolgátatók tengeréből.
Olyan megoldásokat kínálunk, amelyekkel a leendő ügyfeleink a weboldalukat méltó módon tudják prezentálni az internet közönsége előtt. Az online marketing siker egyik elengedhetetlen alapköve a profi webdizájn és a professzionális megjelenés. Cégünk vállalja a weboldalak teljeskörű fejlesztését és a tanácsadást. Az első lépésektől kezdve ott vagyunk a megrendelővel, hogy biztosítsok az eredményes és konstruktív tervezést és kivitelezést.

Az általunk alkalmazott technológiák

HTML5 webfejlesztés

Wordpress dinamikus webmotor

Reszponzív webdizájn

Keresőoptimalizált tartalom

HTML5 webfejlesztés

A html programozás 5. verziója segít a mai kor követelményeinek megfelelő keretet biztosítani az egyedi megoldásokért. Rendszeresen fejlesztjük magunkat, hogy az mindig naprakészek tudjunk lenni az új programozási nyelvekkel és azok újításaival, így nagy hangsúlyt fektetve a honlapjaink biztonságára is.

Reszpoznív webdizájn

A reszpoznív webdizájn a dinamikus tartalom megjelnítés része, amely úgy alakítja a weboldal megjelenését, hogy az tökéletesen illeszkedjen a különböző méretű és felbontású eszközön, mint pl. tablet, notebook és okotelefonokon. A dizájn nagy erősségünk és erre nagy hangsúlyt fektetünk. Egy honlap attól felhasználóbarát, hogy a tartalmi elemeket megjelenítve a dizájnon keresztül azzá tesszük!

Wordpress webmotor

A Wordpress a világ legnépszerűbb dinamikus tartalom kezelő motorja, amely segít az egyedi igények megvalósításában is és amely felhasználóbarát kezelüet bizosít mindenkinek, aki szerkezteni kívánja az elkészült weboldalát.

Keresőoptimalizált tartalom

2020-ban a keresőoptmalizáláshoz új stratégiára van szükség. A Google frissített analízise nagyon precíz és a minőségi tartalmakra összpontosít. Ezért szükséges a weboldalunkat úgy felépíteni, hogy szerkezetlieg és tartalmilag is ennek a kritérimnak megfeljen. Ebbe beletartozik a dizájn, a weboldal struktúrája és a maneüpontkhoz tartozó tartalom megfogalmazása. A tartalom elkészítésében minden esetben tanácsot adunk!

Mobilra optimalizált megjelenés

Ma a weboldal megjelenések 70%-a mobil eszközökön történik. Ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően optimalizált weboldalunk legyen, ami tableten és mobilon is egyaránt esztétikusan jelenik meg. Ezt hívjuk reszponzív webdizájnak, amit a Google keresőrobotjai külön jó pontnak tekintenek.

Csomag ajánlataink

Tekintse meg csomag ajánlatainkat, mely az egész weboldal átfogó elkészítését tartalmazza,
beleértve a dizájnt, a programozást, a keresőoptimalizálást és minden adminisztrációs ügyintézést is.

Egyedi ajánlatért kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rentábilis csomag

420 000Ft

Kis- és középvállalkozóknak

  • Reszponzív webdizájn
  • Keresőoptimalizált tartalom
  • Intuitív webmotor
  • Fejlett, modern szerkesztőfelület
  • 7/24 óra rendelkezésre állás
  • 3 órás tanácsadás
  • 2 landing page szolgálatásokhoz
  • Több, mint 5 menüpont tartalom
  • 31 nap alatt készül el

Legújabb munkáink

eco-tec-ref-02

eco-tec.hu

dunasteeltech-ref-02

dunasteeltech.hu

diaktanya-ref-02

diaktanya.hu

alomszallo-ref-02

alomszallo.hu

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolaot, hogy segíthessünk Neked is szárnyalni a digitális térben és pörgessük fel együtt a vállalkozásodat!