Szeretnél profi weboldalt?

Tedd meg az első lépést!

Kérd ajánlatunk az elérhetőségeid megadásával, mi pedig 8 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

A kollégánk, aki válaszol:

Balla Ádám,
vezető webfejlesztő

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

+36 70 654 1774

info@visualtechnika.hu

Balla Ádám, K&H Bank

10400463-86766574-70651000

Adószám:

55782285-1-27

Levelezési cím:

2400 Dunaújváros, Vasmű út 67. 3. em. 3

Gyakran feltett kérdések

Mennyi ideig készül egy honlap?

Általában 3-4 hét, de ez nagyon függ a megrendelő igényeitől és attól, hogy mennyi idő alatt kapjuk meg az oldal elkészítéséhez szükséges információkat.

Ki intézi a domain és tárhely ügyeit?

A domain név és tárhely regsiztrációs és fenntartási ügyeit teljeskörűen mi intézzük, így a lejárat előtt mindig értesíteni fogunk az aktuális meghosszabbításokról.

Személyesen, vagy online tárgyalunk?

Természetesen ez a megrendelő igényei szerint választható. Mi mindenben partnerek vagyunk, a távolság sem akadály, tapasztalataink alapján az online egyeztetések is maximálisan elegendőek lehetnek.

Van lehetőség részletfizetésre?

Igen. Rugalmasak vagyunk a pénzügyek kezelésében. Alapvetően az oldal díjainak a kiegyenlítését három ütemre szoktuk felosztani, de ettől természetesen egyedi igény szerint eltekintünk.

Milyen számlát kapok?

Alanyi adómentesként az oldal díjainak nettó értéke kerül kiszámlázsra, azt további adó nem terheli. Elektronikus és postai formában jutattjuk el hozzád a számlákat, így a késöbbiekben is egyszerűsíti az adminisztrációt a könyvelőd felé.

Gyártósoron érkeznek az oldalak?

Azért, hogy minőségi weboldalakat hozzunk létre egyszerre kizárólag egy weboldallal foglalkozunk, a teljes figyelmünket egy projektre irányítjuk.