Professzionális webfejlesztés

Wordpess oldalakat készítünk.

Oldalaink grafikus szerkesztő felülettel rendelkeznek
a mai kor követelményeinek megfelelően.

Kérd ajánlatunkat profi weboldalkészítéshez!

Mit érdemes tudni,
az általunk készített weboldalakról?

A mai kor kihívásainak eleget téve weboldalaink a legújabb programozási nyelvvel készülnek, nagyon alaposan és jól átgondolt felépítést kapnak, hogy a felhasználóknak és a szerkesztőknek is egyszerű és hatékony használatot biztosítson.

Emiatt lesznek igazán profitábilisek és egyben kényelmesen használhatóak is az általunk készített honlapok.

Projektjeink megvalósításához egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszert alkalmazunk – amit WordPressnek hívnak -, melynek segítségével lehetőség nyílik a weboldalak, portálok dinamikusan változó tartalmi elemeinek menedzselésére. A rendszer használata pusztán alapszintű számítógép felhasználó ismereteket igényel, ennek köszönhetően akár az ügyfél is elvégezheti a kívánt módosításokat, tartalmi frissítéseket.

Drag & Drop
Egyszerű és gyors tartalom mutáció

A WordPress weboldal kezelő rendszer használata azért forradalmi és rendkívül elterjedt is, mert nincs szükség webfejlesztői ismeretekre az oldalon történő tartalom módosításához.

A rendszer használata csupán alap szintű számítógépes ismeretet igényel és az oldal módosításához elegendő egy irodai felhasználásra szánt számítógép, aminek internet eléréssel kell rendelkeznie.

A gyors szerkesztés időt és pénzt takaríthat meg a számunkra és egyben rendkívül kényelmessé teszi az oldal mendzselését, a vállalkozás ügyeinek irányítását az online térben.

A WordPress rendszer előnyei

 

Avagy, mire alkalmas ez a rendszer?

1. Tervek bármilyen költségvetésre

Ahogy ez az oldal is, bármilyen összetettségű és minőségű weboldal felépíthető a WordPress rendszerrel.

2. Honlap, blog, vagy mindkettő?

Igen! A tartalomkezelő rendszer nagyon fejlett blog készítő és szerkesztő rendszerrel is rendelkezik, amivel amatőr blog oldalt, de profi híroldalt is indíthatunk.

3. Intuitív szerkesztőfelület

A mai kor követleményeinek megfelelően, rendkívül felhasználóbarát és könnyen kezelhető grafikus felület biztosítja az oldal gyors és biztonságos szerkesztését, módosítását.

4. Képek, videók, fájlok feltöltése

Egyszerűen és gyorsan tölthet fel képeket, videókat, fájlokat az oldalára, amiket azonnal beilleszthet a honlap tartalmába, amiket akár letölthetővé is tehetőek.

5. Mobil, tablet és PC kompatibilis

Mind okostelefonon, tableten, mind asztali PC-n és laptopon is tökéletes és gyorsan üzemltethető a weboldalunk és a szerkesztő felület is.

6. Látogatottsági adatok elemzése

A marketing stratégia kiépítésének egyik kulcsfontosságú része az oldal látogatottságának mérése és elemzése, ami alapján fejlesztő az oldal és elkészíthetőek a hirdetések is.

Webdizájn & Mobil

Webfejlesztés

Keresőoptimalizálás

Webes alkalmazások

Grafikai tervezés

Legyen profi honlapod!

Tartsd biztos kézben a weboldalad, a vállalkozásod az online térben.

Ajánlatot kérek!
+36 70 654 1774